Výroční zpráva za rok 2019

Vydali jsme zprávu o tom, co se událo ve Výboru dobré vůle – Nadaci Olgy Havlové v průběhu roku 2019.

Rok 2019 byl nabitý akcemi, kromě výstav a tradičních sportovních událostí jako např. Jizerská 50, DoksyRace, Pálava Race ad., to byl především první ročník Běhu dobré vůle, který se uskutečnil v oboře Hvězda v Praze 6. I v uplynulém roce jsme uspořádali tradiční Čaje o páté, besedy v Knihovně Václava Havla a v neposlední řadě jsme udělili Cenu Olgy Havlové a Cenu veřejnosti za rok 2019.

I v roce 2019 se naše pomoc zaměřovala na podporu lidí se zdravotním postižením či ohrožených sociálním vyloučením. Pomáhali jsme i seniorům a nevyléčitelně nemocným. Díky našim dárcům a spolupracovníkům jsme pomohli potřebným částkou více než 25 milionů korun. Děkujeme všem za spolupráci a podporu.

Grafickou úpravu výroční zprávy provedla Kristýna Šlajchrtová z Carton Clan, s. r. o.

Mediální partneři: